Page content

article content

PaasSpecial Dinsdagavond online met toffe Bonussen!!

PaasSpecialMisschien heb je het al horen gonzen of voel je het aan je bloemschikwater 😉 De PaasSpecial komt eraan! Vier weken voor Pasen dus ruim op tijd om te bedenken en je voor te bereiden voor wat je in huis gaat zetten om die gezellige Paassfeer te krijgen.

Ik wil je even laten weten dat morgenavond om 20.00 uur gaat het gebeuren! Dat komt de PaasSpecial uit en is deze online te bestellen. Kijk hier voor meer informatie!

Ik mag namelijk 10 vrijkaarten weggeven van het Clusius College in Alkmaar, die geven een Masterclass op 14 maart waar Gary Loen komt demonstreren! Wil je wat meer info over Gary Loen kijk hier op zijn website. Tijdens die demonstratie komt er ook een live interview met mij en ben ik voor en na de demonstratie aanwezig om de 10 vroege vogels te ontmoeten en te spreken!

Dit is nog nooit eerder gebeurt en ik ben bang dat de vrijkaarten snel op zullen zijn, daarom raad ik je aan op tijd online te zijn zodat je een goede kans maakt om te winnen!

De PaasSpecial

De PaasSpecial bevat vijf originele en zeer diverse creaties. Daarnaast dus nog een vroege vogel bonus en een andere bonus die zeker de moeite waard is! Daarover morgen meer. Wil je op de hoogte blijven en op tijd de aankondigings- e-mail ontvangen meld je dan aan met je naam en email adres rechts bovenin op de website!

En met zo’n heerlijke eerste lentedag als vandaag begint bij mij de voorjaars- en Paaskriebels al te komen! Tot morgen!

Comment Section

0 reacties op “PaasSpecial Dinsdagavond online met toffe Bonussen!!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.