Page content

Inspiratie plein op Seasonal TradeFair

article content

Inspiratie plein op Seasonal TradeFair

De Seasonal TradeFair vondt plaats op 18 en 19 maart. Een grote planten in combinatie met bloemen beurs. Vooral planten nemen de leiding op deze TradeFair maar het belang om bloemisten erbij te betrekken word steeds groter. Daarom wilde FloraHolland graag een inspiratie plein voor bloemisten organiseren.

Met FlowerFactor willen wij heel graag bloemisten inspireren en zo werd het heel eenvoudig 1 + 1 = 2 en ging de samenwerking van start. Wel als een behoorlijke tryout voor beide partijen, zoiets als dit was nog niet eerder georganiseerd en niet in deze vorm. We hebben als FlowerFactor zijnde een enorme voorbereiding gehad. We wilde natuurlijk zoveel mogelijk inspiratie laten zien al alle bezoekers van de beurs. Gave en toepasbare ideeën voor bloemisten en aan de kwekers wilden we laten zien wat er allemaal met hun producten te doen is waardoor ze nog enthousiaster worden!

Bij aanvang van de Seasonal TradeFair stonden er al zo’n 45 objecten klaar met bloemen en planten van onze kwekers en partners. Er werden ook demonstraties gegeven gedurende beide dagen dus de objecten die op het podium gemaakt werden, waren ook naderhand te bewonderen. Woensdag avond was de bloemistenavond, er waren al veel mensen die zich van te voren geregistreerd hadden hadden. Daar werden we al helemaal blij van en uiteindelijk zijn er wel 350 mensen naar de demonstartie van Pim gaan kijken.

Het hele inspiratie plein was een gezellige plaats waar men kon netwerken, af en toe een hapje kreeg, lekker kon lounchen op de banken of zitten aan de grote tafel en inspiratie op doen met vele magazines etc. De sfeer zat er vanaf het begin al lekker in. FloraHolland zeer tevreden, bloemisten en kwekers blij en FlowerFactor enthousiast, dus wordt vervolgd!

Hieronder vindt je een heel aantal foto’s van mooie objecten die daar te zien waren. Foto’s zijn gemaakt door Nico Alsemgeest.

Made by Bea

Made by FlowerFactor Team

Made by Alex

Made by Hanneke

Pim in action

Kleine hapjes met makreel en cress

Made by Alex

Made by Alex

Made by Hanneke

Made by Bea

Made by FlowerFactor Team

Made by FlowerFactor Team

Made by FlowerFactor Team

Made by FlowerFactor Team

 

Comment Section

1 reactie op “Inspiratie plein op Seasonal TradeFair


Door marry Rottier- Rodenburg op 10 april 2015

Hallo Nelleke,
Het ziet er allemaal heel mooi uit en heel bijzonder.
Ik zag ook een creatie met de houten schijfjes boomstam en dacht ik , dat ik op de bloemschikwedstijden in de keukenhof ooit een paar van deze zakjes gekocht heb. En die ga ik ook maar een keer gebruiken.
groetjes. Marry

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.