Shop for a week!
18 oktober 2010 

Shop for a week!

2 oud collega’s van me bij Menno Kroon vandaan, hebben een leuk initiatief bedacht en wel ‘shop for a    week’. Voor een periode van 10 dagen hebben ze een locatie in Amsterdam helemaal omgetoverd tot   ‘Wunderkammer’. Waar al hun vrienden, kennissen klanten en geïnteresseerde een kijkje kunnen nemen naar hun kunsten.

Woensdag ga ik voor de 1ste keer heen (van de 5 die ze er tot nu toe gehad hebben) en ik ben erg benieuwd! Vandaag kreeg in ik mijn mail box een filmpje, een voorproefje van het geheel. Het is al veel belovend, kijk zelf maar:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rx8EGUIChFo[/youtube]

Mocht je ook de kriebels krijgen, ik weet zeker dat je van harte welkom bent!

Oudezijds Voorburgwal 153, 1012 ES Amsterdam; tot deze zondag, 24.10.2010 elke dag van 10:00 to 18.00 open!

Ik ga je er in ieder geval een update over geven met mijn bevindingen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen