Page content

article content

Sneak preview

Heb jij je ooit wel eens afgevraagd hoe het er aan toe gaat wanneer bloemisten hun planten een bloemen inkopen?

Van de week was ik in Aalsmeer en heb ik onderstaand filmpje opgenomen, gewoon om je een indruk te geven hoe het er daar uitziet enzo.

Als je het leuk vind meer te zien van hoe, waar en wat bloemisten inkopen laat dan een reactie achter hieronder bij de comments. dan maak ik met grootste plezier meer van dit soort inspiratie filmpjes.

[youtube width=”520″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=zl6MlihTGCg[/youtube]

Comment Section

5 reacties op “Sneak preview


Door annie op 12 december 2010

hallo nelleke,
heel bijzonder en verrassend om te zien wat er zoal te koop is.
ook die veelzijdigheid en verscheidenheid.
dat smaakt naar meer!

groet annie.


Door Annelies op 12 december 2010

Hoi Nelleke,

Leuk hoor om een blik te werpen op de Cultra in Aalsmeer vanaf je Computerscherm thuis. Ik zag ook cactussen, die ik afgelopen zomer in de Hortus Botanicus in Praag aantrof. Vast heel inspirerend al die bijzondere planten en bloemen op de Cultra. Ik zag dat de bloemenveiling 45000 m2 groot is, dan is het inderdaad niet eenvoudig om snel een keuze te maken.
Het lijkt mij wel leuk om daar een keertje te gaan kijken?

Met groene groet, en tot a.s. woensdag 19u bij station Sloterdijk.
Annelies


Door Shirley Olijfveld op 13 december 2010

Hoi Nelleke,

Dat smaakt zeker naar meer!, geweldig, zoals ik reeds in mijn 1e aanmelding schreef dat ik de vakopleiding hebt gevolgd. Ik hoop ook een keertje naar de veiling of groothandel te gaan om de sfeer te proeven. Zou het fijn vinden samen met iemand te mee gaan.

groetjes, Shirley


Door Maartje op 14 december 2010

Wat een mazzel als je daar zo af en toe mag rondlopen. Zeker rond de kerstperiode moet dat een inspiratiebron zijn. doei groetjes


Door Gina op 17 februari 2014

Ja hoor, super is dit ! plek waar wij als particulier niet komen, en als je houdt van bloemen dan is dit het paradijs ..-))

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.