Steeds meer groen in winkels! Happy Greens!
20 juli 2015 

Steeds meer groen in winkels! Happy Greens!

Trendy winkels, leuke eettentjes, heerlijk sfeertje dat heeft Bergen allemaal. Een vrij kleine gemeente in Noord Holland redelijk dichtbij van waar ik woon. Ongeveer een a twee keer per jaar gaan we heen om lekker te lunchen op een zondag of shoppen als we wat meer tijd hebben. De meeste winkels zijn van die schattige boetiekjes en hebben hun eigen en dus originele merken!

Ook als ik vrij ben, ben ik altijd bezig met bloemen en planten. Ik zie gewoon van alles, bloemen en planten zijn eigenlijk ook altijd om ons heen. De ene keer wat mooier en meer verzorgd dan de andere keer maar oké dat even ter zijde. Nu dus ook in Bergen en ik werd er helemaal blij van! Planten komen steeds meer in de interieurs van mode, woon- en lifestylewinkels. Veel als decoratie maar ook wel om te verkopen.

Zeker in woon- en lifestylewinkels zie je dat ze steeds meer planten verkopen. Niet leuk voor de bloemenwinkels wel een super ontwikkeling voor bloemen en planten bewustwording in de maatschappij! Als bloemist kun je daar retegoed op inspelen, je bent en blijft immers de expert op dat vlak!

Wat ik helemaal hilarisch en geweldig vond is het boek van ‘Ik en mijn plant’ een kamerplanten handboek! Er staan echt leuke weetjes en goede verzorgtips in. Ook op deze manieren zie je dat groen in de huizen veel meer gaat leven, ik hou ervan!

Hoe zie jij dat er steeds meer groen het ons leven komt? Als bloem- en groenliefhebber heb je waarschijnlijk al heel wat planten in huis maar er is een periode geweest dat planten bijna niet voorkwamen in interieurs opgevolgd door een hele lading (ellendige) nep bloemen en planten. Ik hoop dat men daar binnen kort heel erg op uitgekeken is!

Gevonden bij SissyBoy

Modewinkel Vanilia:

Dit is een kleding en woondecoratie winkel:

Over de schrijver
Reactie plaatsen