Super stoere keukens! #ilike en #iwant op VT Wonen&Design beurs
30 september 2015 

Super stoere keukens! #ilike en #iwant op VT Wonen&Design beurs

Ja, de impressies van de VT wonen&design komen naar je in delen. Wat ik onder andere allemaal gezien heb over bloemen kun je hier vinden. Dit blog gaat over de keuken. Als ik eerlijk ben verander ik niets liever in ons huis dan onze keuken… We wonen in een oude stolpboerderij die we voor als nog huren. Super gaaf om in te wonen maar het huren verhaal houd ons tegen goed te investeren dit huis. Maar alles op zijn en tijd en tot die tijd zwijmel en fantaseer ik over mijn droomkeuken (met grote schuifdeuren zo de tuin in).

Van de keuken op het inspiartie plein van VT wonen werd ik toch wel weer heel blij. Puur, authentiek, stoere materialen, grote tafel, bourgondisch, rauw, echt! Eigenlijk was het meer een oude werkbank met kratjes, haha maar toch! Ik zou ‘m niet één op één willen kopiëren hoor, waarschijnlijk iets netter en minder vol,  maar het sfeertje is wel lekker!

En zie je hoeveel er met bloemen en planten worden gewerkt! Daar wordt je toch blij van!

Ja ik weet het dit is heel wat anders maar ook super mooi en strak. Ergens tussen in zal ik ooit uitkomen, denk ik :-)

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen