Page content

Valentijnsdag – Bloemendag: een verzameling van bloemcreaties

article content

Valentijnsdag – Bloemendag: een verzameling van bloemcreaties

ValentijnsboeketDat Valentijnsdag een echte bloemendag is weten we al jaren! Met bloemen geef je zoveel emotie, bloemen zijn de wonderen van de natuur. De aarde heeft bloemen gekregen om het leven mooier te maken. Om gevoelens uit te drukken waar woorden niet genoeg voor zijn. Bloemen hebben allemaal een betekenis, voor valentijn is het meestal de rode roos. Je zult je erover verbazen welke andere bloemen heel toepasselijk zijn om je liefde te uiten.

In dit artikel heb ik wat Valentijns artikels van de voorgaande jaren voor je verzameld. Leuke informatie, handige weetjes, mooie creaties en zelfs een aantal lezers van Floralist.nl wilde hun idee├źn delen.

Valentijnsdag – weet je wel wat je geeft?

Je geeft het geven van bloemen nog meer waarde wanneer je de betekenis erbij kan vermelden en waarom je juist die bloemen voor je geliefde hebt uitgekozen. Misschien wil je er een gevoel mee uiten of belicht je een karaktertrek van een persoon met een bloem. En die geliefde kan ook een kind, vader, moeder of vriend(in) etc. zijn. In het volgende artikel vindt je de betekenissen van vele bloemen ben benieuwd welke jou het meest aanspreekt om te geven.

Klik hier om naar het arikel >>’Weet je wel wat je geeft‘<< te gaan!

Oja en dit is natuurlijk ook heel bijzonder om in je achterhoofd te houden voor het maken van bruidsboeketten.

Typisch Valentijnsboeket

Of juist niet… Wat een mooi Valentijnsboeket is, is voor iedereen anders en persoonlijk. Met bloemen kun je iets heel persoonlijks geven wanneer je kijken naar de favoriete kleuren of bloemen van de ontvanger. Een Typisch Valentijnsboeket is waarschijnlijk met rode rozen en een knuffelbeer, chocola, wijn of een hartenballon. Allemaal heel leuk natuurlijk als de ontvanger daar van houd. Wil je er niet zo’n bombarie van maken maar het mooi puur houden dan is deze creatie waarschijnlijk een leuke inspiratie voor jou!

>>Klik hier<< om naar het artikel te gaan.

Creaties voor Valentijn gemaakt door een aantal lezers van Floralist.nl

Ik hou eg van mijn enthousiaste Floralist.nl lezers en doeners! Deze mensen hebben allemaal prachtige creaties gemaakt waar zeker leuke en bruikbare inspiratie van te krijgen is!

>>Kijk hier om alles te bekijken<<.

Valentijnsdag – de dag van liefde en heel veel bloemen

Jaaa gelukkig geeft men wereldwijd nog steeds heel veel bloemen met Valentijn!In dit artikel vindt je een oud filmpje met een super leuke Valentijns creatie! Ga er lekker mee aan de gang en ik vind het altijd leuk foto’s van je creaties te zien!

>>Bekijk hier de video<<.

Comment Section

0 reacties op “Valentijnsdag – Bloemendag: een verzameling van bloemcreaties

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.