Page content

Valentijnsdag inspiratie

article content

Valentijnsdag inspiratie

Dit zijn altijd wel spannende dagen voor mensen, niet voor iedereen hoor, maar het gros van de mensen is wel met Valentijnsdag bezig. Sommige zijn al weken bezig een plannetje uit te werken om hun geliefde te verrassen! Anderen bedenken het last minute en komen dan ook last minute een bloemenwinkel binnen rennen (die ze altijd nog kunnen helpen met wat leuks)! Sommige mensen doen er zelf niet veel aan maar hebben er wel mee te maken vanwege hun werk, wat ook weer leuk is.

Bijvoorbeeld bij ons in de bloemenwinkel is het altijd een feestje, en zeker met Valentijnsdag! Leuk hoor al die mannen die wat moois voor hun meissies of geheime liefdes uitzoeken! Gelukkig zijn er ook vrouwen die bloemen geven aan hun mannen, bloemen spreken u eenmaal de taal van de liefde!

Kun je het ook zelf maken?Valentijnsdag bloemen

Ja natuurlijk, Valentijnsdag, dé dag om je liefje te verblijden met mooie bloemen! Hoe leuk is het om je eigen bloemcreatie te kunnen maken waar je al je liefde in stopt! En ik weet zeker dat ze dat er van af kunnen zien! Hier heb ik een paar inspirerende creaties waar je mee aan de slag kunt gaan! Van flessenwijn en knuffelberen tot prachtige vaas- en plantcreaties!

Hier onder zie een een greep uit het assortiment van Dille Bloemen. Allemaal unieke creaties zodat er voor iedereen wat tussen zit. Deze foto’s zijn hopelijk ook een inspiratie voor jou! Trouwens  je hoeft niet alleen met Valentijnsdag een bloemetje te geven aan je geliefde, juist verrassender wanneer dit ergens op de andere 364 dagen gebeurt 😉 En wat dacht je van je ouders, buren, kinderen, zussen en broers? Allemaal kandidaten die maar al te graag een mooi zelf gemaakt bloemetje van je willen ontvangen!

Bloemen voor valentijnsdagOrchidee voor Valentijn

 

Bloemen en fles wijn met valentijnBloemen en fles wijn met valentijn

Knuffelbeer op valentijnsdagValentijnsdag fles wijn

De mooiste bloemen op valentijnsdag!!

Comment Section

3 reacties op “Valentijnsdag inspiratie


Door m van hout op 15 februari 2014

Hallo Nelleke
Je hebt weer heel goed je best gedaan ik ga ermee aan de slag.

groeten margriet


Door maria op 18 februari 2014

Mooi hoor Nelleke


Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.