Page content

Veel bloemen (en planten) gezien op de VT wonen&design beurs

article content

Veel bloemen (en planten) gezien op de VT wonen&design beurs

Bloemen, planten en interieur liggen dicht bij elkaar. Ik ben dan ook best wel een interieur freak en koop sneller iets leuks voor in huis dan dat ik onnodig veel kleding, sieraden, parfums of wat dan ook koop. Naar de VT wonen&design beurs gaan is voor mij dan ook een feestje! Ik had natuurlijk wel een missie en dat was zoveel mogelijk bloemen en planten spotten.

Wat ik al vaker aanhaal in dit blog is dat bloemen en planten steeds meer gezien worden in interieurs dus ik wist dat ik er heel wat tegen zou komen. Toch was ik verbaasd hoeveel!! Super leuk om te zien dat ze ook echt overal worden toegepast, in de slaapkamer, badkamer, keukens en woonkamers.

Om niet een blog vol te zetten met foto’s verdeel ik ze over verschillende blogs met verschillende thema’s. In dit blog vindt je vooral de bloemen die ik gezien heb. Ze komen echt op alle manieren voor. Als vloer tapijt, een tapijt voor aan de wand, op schilderijen, beddengoed en gelukkig ook gewoon in het echt šŸ™‚ Hier onder zie je er een aantal.

De VT wonen&design beurs is te bezoeken tot en met zondag 4 oktober!

Only got one thing to say… WOW!

Yesss verse bloemen kwam je heel veel tegen, happy, happy!

Mooi vloerkleed he!

Deze Anjer is wel van 50 verschillende kanten te bewonderen:

Interieur stylist Nanne Schuiveling werkt veel met planten en bloemen! Zie je ook hoe tof die bank is?!

Dit was een wandkleed voor vele terug van weggeweest, maar zeker a piece of art!

Comment Section

2 reacties op “Veel bloemen (en planten) gezien op de VT wonen&design beurs


Door linyweustink op 6 oktober 2015

Hallo Nelleke
het ziet er weer prachtig uit met al die mooie stukken je kan er zo wat moois van maken ik probeer ook ieder keer wat uit. Bedankt voor de mail groetjes liny


Door Mariska Biharie op 4 januari 2017

Heel mooi vloerkleed met die bloemen. Waar kan ik deze kopen? Ben al een tijdje opzoek naar zoiets en vind deze echt prachtig.

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.