Veel bloemen (en planten) gezien op de VT wonen&design beurs
29 september 2015 

Veel bloemen (en planten) gezien op de VT wonen&design beurs

Bloemen, planten en interieur liggen dicht bij elkaar. Ik ben dan ook best wel een interieur freak en koop sneller iets leuks voor in huis dan dat ik onnodig veel kleding, sieraden, parfums of wat dan ook koop. Naar de VT wonen&design beurs gaan is voor mij dan ook een feestje! Ik had natuurlijk wel een missie en dat was zoveel mogelijk bloemen en planten spotten.

Wat ik al vaker aanhaal in dit blog is dat bloemen en planten steeds meer gezien worden in interieurs dus ik wist dat ik er heel wat tegen zou komen. Toch was ik verbaasd hoeveel!! Super leuk om te zien dat ze ook echt overal worden toegepast, in de slaapkamer, badkamer, keukens en woonkamers.

Om niet een blog vol te zetten met foto’s verdeel ik ze over verschillende blogs met verschillende thema’s. In dit blog vindt je vooral de bloemen die ik gezien heb. Ze komen echt op alle manieren voor. Als vloer tapijt, een tapijt voor aan de wand, op schilderijen, beddengoed en gelukkig ook gewoon in het echt 🙂 Hier onder zie je er een aantal.

De VT wonen&design beurs is te bezoeken tot en met zondag 4 oktober!

Only got one thing to say… WOW!

Yesss verse bloemen kwam je heel veel tegen, happy, happy!

Mooi vloerkleed he!

Deze Anjer is wel van 50 verschillende kanten te bewonderen:

Interieur stylist Nanne Schuiveling werkt veel met planten en bloemen! Zie je ook hoe tof die bank is?!

Dit was een wandkleed voor vele terug van weggeweest, maar zeker a piece of art!

Over de schrijver
linyweustink
Door

linyweustink

op 06 Oct 2015

Hallo Nelleke het ziet er weer prachtig uit met al die mooie stukken je kan er zo wat moois van maken ik probeer ook ieder keer wat uit. Bedankt voor de mail groetjes liny

Mariska Biharie
Door

Mariska Biharie

op 04 Jan 2017

Heel mooi vloerkleed met die bloemen. Waar kan ik deze kopen? Ben al een tijdje opzoek naar zoiets en vind deze echt prachtig.

Reactie plaatsen