“”Ontdek hoe jij deze kerst moeiteloos de mooiste en origineelste kerststukjes kunt maken waarmee je jezelf en anderen zult verbazen!””

Afzender: Nelleke Bontje

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar de KerstSpecial en de moeite neemt om even een stukje te lezen. Ik weet zeker dat het onderstaande waardevol voor je is en je inspiratie geeft om een ‘kerstgezellig’ huis te maken!

Ik zal eerst wat over mezelf vertellen. Na mijn opleiding tot bloemist (wat me origens helemaal niet makkelijk afging) heb ik eerst een aantal jaar gereisd en gewerkt als ‘Floral Designer‘ of ook wel ‘Flying Florist‘. Ik heb gereisd van Ecuador en Italië naar New York en Amsterdam.

Overal ervoer ik dat ik als Nederlandse bloemsierkunstenaar erg gewild was. Zo versierde we bruiloftsfeesten aan het Comomeer in Italië, een benefietevenement in New Orleans en verjaardagsfeesten in downtown Manhattan waar je ‘u’ tegen zegt.

Na mijn periode als ‘Flying Florist’ kon ik aan de gang in een van de bloemenwinkels van mijn ouders waar ik een groot deel van de verantwoordelijkheid had in één van de filialen. De stijl die we hanteerde was voor de hogere doelgroep, dat zorgde ervoor dat we onze creativiteit ten volste konden ontwikkelen.

“Wil jij deze kerst ook al je creativiteit uit de kast halen om je huis ‘kerstgezellig’ te maken met kerststukjes en andere leuke decoraties maar weet je niet waar je beginnen moet?”

Omdat het soms erg lastig is ergens aan te beginnen en later misschien vast komt te zitten heb ik een hele reeks video’s opgenomen waarbij je stap voor stap ontdekt hoe je van een hoopje materialen tot super leuke creaties kunt komen. In deze video leg ik je het een en ander uit.

Wat maakt het nu zo leuk om zelf je kerststukjes te maken?

 • Je creëert gezelligheid, sfeer en warmte in huis
 • Het is heerlijk creatief en met je handen bezig te zijn
 • Trots kunnen zijn op wat jezelf gemaakt heb ( is net zo’n beetje als dat iedereen zegt dat ze je zelfgemaakte appeltaart zo lekker vinden)
 • Met de handen iets creëren werkt stress verlagend en is ontspannend
 • Iets doen wat je leuk vindt is ‘Qualitytime’ aan jezelf besteden
 • Lekker het bos of de tuin in gaan om bepaalde materialen te vinden. Wat ook weer lekker inspirerend en ontspannend werkt

De kerststukjes die ik maak kun jij nu ook zelf maken, met de duidelijke stap voor stap instructievideo’s!

Bonus!

Speciale December aanbieding: twee cursussen voor de prijs van 1! Dus lekker veel inspiratie voor de kerst en alles in het Nederlands gesproken!

En met deze speciale code geef ik je gewoon nog 15% extra korting: feest-actie (code is geldig t/m 20 december) Niet omdat het moet, maar omdat het kan !

Nog meer voordelen van deze online cursus op een rijtje

 • Uitgebreide handleiding met stappen plan
 • In totaal 16 Bloemrijke KerstCreaties een lust voor het oog
 • Video’s met instructie van A tot Z
 • Boodschappenlijst met alle aantallen en benodigdheden
 • Extra bloemschiktips die je altijd kunt gebruiken
 • Vergroot je algemene creativiteit met Bloemschikken
 • Lijst met alle te gebruiken gereedschappen
 • De tijd die er voor nodig is een creatie te maken
 • Diepgang op diverse technieken, ook te gebruiken na kerst
 • Verschillende moeilijkheid gradaties
 • Je creatieve zelf (her) ontdekken

Bestel nu de online KerstSpecial en maak de mooiste en unieke kerststukken en decoraties!

Via deze knop kunt u direct de kerstSpecial bestellen krijgt u toegang tot de online cursus. Bestel snel en krijg de extra 15% korting op de aankoop. Dan heb je niet alleen 27 stap voor stap video’s voor €37,- (ipv €67,-) maar ook nog extra korting en betaal je maar € 31,45 voor zoveel inspiratie!

Dit is dé oplossing en succes formule waarmee jij grote indruk gaat maken deze kerst:

Succes Formule

Toelichting van deze oplossing:

Onderdeel 1:

Inspiratie

Ik lever jou de inspiratie. Dat zijn hele toepasbare creaties met duidelijke voorbeelden en close ups.

Een paar voorbeelden uit de inhoud van de ‘KerstSpecials’:

KerstSchaal

Deze kerstcreatie is ‘Multifunctioneel’.

Niet alleen is het op en top kerst, het dient ook om je lekkernijen op een originele manier te presenteren!Kerstbal vaas

Bij deze bijzondere creatie ontdek je hoe je zelf deze superleuke en originele ‘kerstvaas’ kunt maken.

Dit is een vaas die je maakt voor het leven, je kunt ‘m elk jaar weer uit de kast halen met kerst.

Onderdeel 2:

Stap voor Stap Video

Ik laat je stap voor stap zien hoe je van een hoopje materialen tot prachtige creaties kunt komen.

Film Fragmenten

Onderdeel 3:

Neemt je bij de hand door alle stappen overzichtelijk op papier te zetten met duidelijke foto’s en goede omschrijving. Mocht je onderweg evengoed vast komen te zitten dan ga ik je helpen door het beantwoorden van je vragen en je mag altijd een foto opsturen en dan geef ik je mijn persoonlijke feedback zodat je daar van kan leren en het de volgende keer nog beter doen!

Onderdeel 4:

Tips

Met weetjes over hoe echte professionele bloemsierkunstenaars te werk gaan. Door mijn jarenlange en brede ervaringen kan ik je tips en trucs laten zien die een arrangement net dat beetje extra geven.

Niet goed? Geld terug garantie!

Omdat ik alleen tevreden klanten wil heb ik een 100% niet goed geld terug garantie van 30 dagen!

Je loopt met deze garantie dus geen enkel risico (behalve dan dat je er toch wat van geleerd hebt en inspiratie hebt opgedaan), als je het niets voor jou vindt dan stuur je me een mail en draai ik de verkoop terug, zonder dat je tekst en uitleg hoeft te geven, no hard feelings!

>> Bestel hier de kerstSpecial en maakt de mooiste en meest originele kerststukken <<

Testimonial

“Whow Nelleke wat een gave ideeën heb je weer gedeeld!”
– Anja Noorlander

“Heel hartelijk bedankt voor de fantastische cursus! Ik heb hem gister ontvangen en gelijk bekeken. Nou daar hebben we wat aan, super.”
– Thea Feijen

“Hallo Nelleke, Ontzettend bedankt. Ben er zo blij mee dat ik gelijk aan de slag ga.”
– Alexandra

“Ja en dan nu even over de kerstcursus nou m’n complimenten hoor? je hebt het weer super in elkaar gezet. Er is een enorme variatie in het maken van kerststukken en je kan er ook een hele andere draai aangeven door het weglaten van de kerst spullen zodat je sommige creaties ook door het hele jaar kan gebruiken ( als je een beetje fantasie hebt moet dat lukken lijkt mij)De tafelcreatie vond ik ook heel erg leuk om te zien! En het heeft een hele andere kijk dat je dit op een andere locatie deed (dan ziet het er nog allemaal leuker uit!) Omdat ik altijd zoveel ideeën heb rondom kerst, vind ik het altijd moeilijk om een keuze te maken wat ik nou echt wil maken, want ja ik kan de hele kamer niet volzetten met kerststukken.
en ik allemaal nog oude frames liggen die ik dan ook wel weer eens wil opmaken.Die je met polygonumstokken ( bruine takken) hebt gemaakt vond ik ook heel mooi ( die had je gelijmd) en wil ik ook nog wel een keer maken ( maar of het dan met kerst wordt weet ik nog niet).nou ja eigenlijk is alles super leuk en er is volop keus!
ik hoop dat er weer veel kerststukken op clubfloralistic word gezet ( want dat vind ik ook vetgaaf, je doet zoveel inspiratie op van anderen).”

– Sita Veenstra

Het lijkt mij ontzettend leuk je deze kerst te mogen inspireren echt origineel en uniek bloemwerk te maken. Ik doe dit al jaren en krijg steeds de reacties dat ik het zo duidelijk uitleg en dat mensen tot mooie creaties komen. Daar doe ik het voor, het leven een beetje mooier maken.

Als je nog vragen hebt dan mag je ze altijd mailen en zal ik je vragen verduidelijken!

Lieve groetjes en hopelijk tot snel!

NellekeBontje

P.S. Alle video hebben duidelijke instructies en een extra handleiding

P.P.S. Je zal tijdens de cursus niet met je handen in het haar komen te zitten!

P.P.P.S Maak dit jaar een bijzondere kerst en creëer veel moois makkelijk vanuit huis!

Hier vindt je nog eens direct toegang tot de online cursus: