Video - stap voor stap Bloemschik inspiratie en foto's met orchideeën
25 september 2015 
in Events

Video - stap voor stap Bloemschik inspiratie en foto's met orchideeën

Een tijdje geleden (4 september) was het de Dag van de Orchidee. In de grote steden van vier landen wordt heel wat georganiseerd om de orchideeën te promoten. Een geweldig initiatief als je het mij vraagt, ik ben namelijk gek op orchideeën! Met Flower Factor hebben we deels een mooie invulling mogen geven aan het creatieve gedeelte van deze dag.

We zijn zowel in Amsterdam aan de gang gegaan als in de studio. Ter voorbereiding van deze bijzondere dag hebben we wat inspiratie video’s gemaakt waarin we laten zien hoe je tot mooie ontwerpen komen en hebben we bloemstukken met orchideeën in de spotlights gezet voor een inspirerende fotoshoot voor bloemisten en ieder ander die van orchideeën houd.

Hier zie je allereerst een stap voor stap video waarbij ik een mooi stilleven maak van allemaal verschillende orchideeën. Ik denk heel eenvoudig met een groots effect en het mooie van zo’n bloemstuk met planten is dat ie lekker lang mooi blijft!!!

Hierbij ook nog wat foto’s van de andere arrangementen:

Voor de dag van de orchidee zelf hadden we een roadtrip naar Amsterdam. Een stad waar ik altijd blij van word (helemaal als ik zelf niet hoef te rijden :-)). Onze locaties zaten allemaal in de 9 straatjes. Dat zijn straatjes met hele creatieve en originele winkeltjes, lunchtentjes, of koffiehuisjes.

Voor drie locaties hadden we objecten mee. Pim had al heel wat voorbereid in de studio, dus het was aan ons om ter plekke alles neer te zetten en aan te kleden met orchideeën. Zo hadden we een spiegel waarvoor mensen een selfie konden maken. Er was een enorme tas die vol stond met allerlei orchideeën en ij een hotellobby hadden we een tafel neergezet helemaal beplakt met judaspenning blaadjes en ook de vazen er op waren beplakt. in de zetting van het hotel gaf dit een prachtig bijna dramatisch of theatraal effect. Kijk zelf maar wat je ervan vindt en geef je reactie onderaan deze pagina, dat vinden we altijd leuk!

Heb jij ook iets mee gekregen van de Dag van de Orchidee? Misschien was je wel in Amsterdam of in een van de andere steden. Misschien heb je van alles voor bij zien komen in social media. Of was je bloemist helemaal up to date en had het winkeltje mooi vol met orchideeën…! Ik ben dan heel benieuwd wat je gezien hebt, deel je het in het reactie veld hieronder!?

Over de schrijver
Tiny
Door

Tiny

op 25 Sep 2015

Het ziet er weer allemaal prachtig uit Nelleke

Marlies Senden
Door

Marlies Senden

op 28 Sep 2015

Prachtig vooral de grote tas met de super mooie orgideeen ! Groetjes !! Marlies

Reactie plaatsen