Vitamine plant, echte mannen planten
09 december 2015 

Vitamine plant, echte mannen planten

‘Wat zijn echte mannen planten?’ en ‘Hoe krijg je planten aan de man?’ Dat moeten ze gedacht hebben toen ze deze campagne aan het bedenken waren. Ik vind het wel een een hele goede, want de reclames voor planten zijn toch meestal op vrouwen gericht. Deze actie is lekker stoer en helemaal van deze tijd. Ik ben erg benieuwd naar wat de resultaten zijn ik kan me namelijk voorstellen dat mannen hierdoor geïnspireerd raken!

Niet alleen dat maar ik denk ook dat het bij veel mensen niet opkomt om een man een plant te geven voor z’n verjaardag of bij een bezoek. Ik denk inderdaad dat veel mannen planten wel heel leuk vinden, ook de jonge hippe jongens gaan planten meer waarderen wanneer ze op deze manier gepresenteerd worden. Er zijn immers zo ontzettend veel echt toffe planten!

Er is natuurlijk een immens verschil in planten en planten, je hebt ook echt vrouwen planten (vind ik). Sowieso alles dat roze is, de meeste planten die bloeien kunnen wat vrouwelijker overkomen, maar ook fragiele tere planten. Stoere mannenplanten zijn stoer! Denk aan heel veel cactussen en vetplanten (lekker makkelijk te onderhouden), planten met grote bladeren en planten op een stam. Orchideeen en dan vooral wit of groen vind ik ook nog wel mannelijk.

Echte mannen planten

Als ik zo om me heen kijk in ons huis dan heeft Alex niet te klagen :-) we hebben best veel mannen planten in huis… Zelfs de bloeiende planten zijn vrij mannelijk, zoals de anthurium plant met witte bloemen en de witte orchidee die lekker wild groeit. Verder hebben we 5 verschillende vetplanten en een paar op stammen.

Laatst wat ik bij Waterdrinker een groothandel voor panten die een openhuis hadden en daar stond de mannenplanten onder het label ‘vitamin plant’ al helemaal uitgestald:

 

 

Over de schrijver
Paula
Door

Paula

op 13 Dec 2015

Hoi Nelleke Vitamine planten voor jou en Alex genoeg in huis bestaan er ook vitamine baby plantjes je hebt nog 8 weken de tijd om dat uit te zoeken Kleine hint de Helleborus met de tere witte bloemetjes vind ik geschikt voor een jongetje of meisje het is immers een winterbaby Nelleke verder wens ik jou nog een voorspoedige zwangerschap

Paula
Door

Paula

op 13 Dec 2015

Hallo Nelleke, Mijn email van enkele minuten geleden heb ik per ongeluk verstuurd voordat ik hem had afgerond. Ik wilde jullie namelijk nog Fijne Feestdagen toewensen. Vr.groet, Paula

Nelleke
Door

Nelleke

op 18 Dec 2015

Haha dankjewel Paula! Er zijn ook zeker baby plantjes en de Helleborus is een super schattige! Als ze maar zuurstof geven en de luchtzuiveren dan zal het voor de baby al snel goed zijn :-) Jij ook hele fijne feestdagen gewenst!!

Reactie plaatsen