Page content

Win-actie!! Super leuke kettinkjes met een mosje van Spruitje,

article content

Win-actie!! Super leuke kettinkjes met een mosje van Spruitje,

Een tijdje geleden kwam ik deze kettinkjes tegen en was opslag verliefd! Als echte groenliefhebber wordt je hier heel blij van. Er zitten kleine gedroogde mosjes in kleine flesjes met een kurk erop, super origineel!

Na een beetje onderzoek kwam ik erachter dat deze gemaakt worden door Spruitje van Jonael van der Sloot. Hij is gefascineerd door mossen en varens. Ontwerpt levende, zelfvoorzienende werelden in lampen en allerlei andere kunstzinnige levende objecten voor in het interieur. Wellicht kan ik daar nog eens wat meer over laten zien in de toekomst.

Ik heb met Jonael contact gezocht om te vragen wat voor mosje het is. en of ze te koop zijn. Het mosje wat er in zit is een gedroogde gebogen rendiermos ofwel Cladonia Arbuscula. Van het een kwam het ander ik wilde wel zo’n ketting en Jonael heeft er 5 extra mee gestuurd om weg te kunnen geven via de website, super lief! Misschien wil jij er wel een winnen?!!

Het enige wat je moet doen om kans te maken op één van de vijf kettinkjes is een mooie kerstgedachte achter laten in het reactieveld onderaan dit bericht. Ben je bijvoorbeeld ergens heel dankbaar voor, heb je wensen voor jezelf of voor andere mensen… misschien kun je wel aangeven waarom je het kettinkje wil winnen of aan wie je ‘m gaat weggeven en waarom. Wat jij ook kwijt wilt schrijf het op en a.s. maandag kies ik vijf gelukkige winnaars. Die mail ik dan persoonlijk om ze op de hoogte te brengen, laat dus je juiste email adres achter!

De winnaars zijn bekend gemaakt: Ingrid Schoon, Marleen van Hove, Esther Verbeek, Diana Martens, Adry van Heyningen. Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn op de hoogte gebracht en krijgen zo snel mogelijk de kettinkjes thuis gestuurd!

Een mosje in een flesje aan een ketting zie je niet zo veel dus gegarandeerd leuke en verbaasde opmerkingen! De kettinkjes kosten €20,- per stuk. Jonael is druk bezig met een webshop waarvan ik je op de hoogte zal brengen als die klaar is.

Op de foto’s kun je ze alvast mooi bekijken. Zoals je kunt zien, en wat heel logisch is, zijn alle mosjes anders en uniek!

 

 

Comment Section

78 reacties op “Win-actie!! Super leuke kettinkjes met een mosje van Spruitje,


Door jacqueline Hulsegge op 18 december 2015

Hoi Nelleke
wat een mooi ketting


Door louisa op 18 december 2015

Deze zou ik schenken aan onze schoondochter omdat ze een bewogen jaar achter de rug heeft. Nu zit ze in het gips omdat ze geopereerd is aan naar enkelband en geen werk heeft.


Door Hetty van den Bersselaar op 18 december 2015

Wij zijn erg gelukkig en dankbaar omdat wij rond 16 februari voor de eerste keer opa en oma gaan worden. Een heel mooi begin van een nieuw jaar.
Het kettinkje vind ik erg mooi en origineel dus daar kom ik graag voor in aanmerkng.


Door Hermien deisting op 18 december 2015

Ik zou hem graag aan een vriendin willen geven.ze heeft van de week gehoord dat ze borstkanker heeft,en haar vriendin een paar weken eerder leukemie .


Door liahof op 18 december 2015

heel erg mooi kan ik hem om het kruisbeeldhangen met andere persoonlijke spulletjes van mn moeder is 7 nov overleden
heel veel gr lia


Door Joke aarssen op 18 december 2015

Hallo Nelleke,
Super leuk zo’n .mosje, leuk om te hebben.


Door Marrit Heijmans op 18 december 2015

Ik ben heel dankbaar voor het feit dat ik dit jaar aan een nieuwe studie heb mogen beginnen. Daarvoor loop ik stage op een praktijkschool. Als ik elke morgen op mijn stage loop ben ik blij dat ik deze leerlingen een toekomst kan geven, er voor hun kan zijn als het wat minder gaat maar ook als het goed gaat. Omdat deze studie volledig afwijkt van mijn vooropleiding (bloemist), ben ik blij met al mijn collega’s om mij heen.


Door Monique Lenoire op 18 december 2015

Wat een hartstikke leuke hanger en ketting. Mooi Hoor! Zou er graag voor mee loten.
Wil iedereen die dit leest hele fijne feestdagen wensen en voor 2016 heel veel liefde, vriendschap en geluk. Speciaal voor jou Nelleke een gezonde baby!


Door Pietsje op 18 december 2015

Als ik hem win geef ik hem aan mijn dochter Jolanda.Die heeft 31 jan. Haar linkerbeen gebroken op 3 plekken mag nu met 1 kruk lopen.


Door Ria Luijten op 18 december 2015

Ik wil hem graag hebben maar vind het moeilijk om aan te geven waarom want ik wil mijnreden niet noemen om dan meer kans te maken dat vind ik niet eerlijk


Door Sil op 18 december 2015

Lieve Nelleke,
Allereerst wens ik jou een voorspoedige bevalling en een prachtig gezond kindje.
Als echte bloemen en planten freak zou ik de hanger heel graag aan mijn lief (Ray) geven. Hij heeft een paar zware jaren achter de rug waardoor hij zijn jongste zoon niet meer ziet. Het doet hem enorm veel pijn!!


Door Annet Dam op 18 december 2015

Wat zou ik deze graag aan mij dochter willen geven. Zij krabbelt weer op na jaren van problemen. Ziektes , een ongeluk en daarna een zware depressie. Het hield maar niet op. Toch heeft ze de veerkracht gevonden om er weer tegenaan te gaan en ze heeft een leuke webwinkel geopend. – destoeremama –


Door Lidy op 18 december 2015

Lieve Nelleke, wat een leuke creatieve dingen doe je toch! Ik heb de kerstballenvaas van jou nagemaakt voor mijn dochter. Het was leuk om te doen! Ik heb veel complimenten gekregen (die zijn dus eigenlijk voor jou) De ketting met het mosje is erg leuk☺maar ik zie dat ik niet de enige ben die hem mooi vindt!


Door Tea op 18 december 2015

Ik vind het een origineel en apart sieraad.
Zelf ben ik ook van niet standaard kleding en zou graag dit originele sieraad hierbij dragen.
Nelleke ik wens je sterkte met de laatste lootjes en de beste wensen voor 2016


Door maria v d dijssel op 18 december 2015

Hoi nelleke ik vind het een leuke ketting zou leuk zijn voor mijn kleinkind.
Zij zit op de sierteeltschool ik hoop dat ik de gelukkige ben


Door Odette op 18 december 2015

Heel mooi echt iets voor mij hou erg van plantaardige dingen


Door Esmée Jonkers op 18 december 2015

Ik vind het een lief gebaar opgesloten in een knus flesje. Ontvangen ervan spreekt automatisch het warme gevoel van de afzender uit.

Groetjes Esmée


Door Enny op 18 december 2015

Mooi decoratief vaasje, gelukkig geen drama verhaal maar gewoon mooi om te decoreren.


Door sipkje piek op 18 december 2015

Zou graag een kettinkje willen voor mijzelf om een beetje meer geluk en vrede te krijgen zit hier al zo lang allemaal tegen een lief gebaar zou erg welkom zijn


Door Kim op 18 december 2015

Ik zou deze mooie ketting met alle liefde aan mijn zusje schenken omdat ik trots op haar ben dat ze zelf de stap heeft genomen om hulp te zoeken met haar financiële problemen, alles heeft haar afgelopen jaar tegen gezeten, baan kwijt, geen zelfvertrouwen waardoor solliciteren steeds op niks uitdraait hiermee zou ik haar een hart onder de riem willen steken en haar laten weten dat ze moet shinen in het leven het kan zo mooi zijn ❤️


Door Arjanne de Winter op 18 december 2015

Beste Nelleke ik wil het kettinkje graag aan mijn dochter geven zij is net bevallen van haar dochter en dat is ook een nieuwe loot aan onze boom vandaar..


Door Sylvia op 18 december 2015

Hi Nelleke, wat een mooi kerstgebaar van je! en ik vind de glaasjes met ketting schitterend om weg te geven of zelf te koesteren. Ik ben naast een heleboel andere dingen dankbaar voor jou tips, video’s en andere nieuwtjes over creatieve en mooie bloemstukken. Ik wens je fijne feestdagen.


Door Heleen op 18 december 2015

Na 32 jaar in het zelfde bedrijf te hebben gewerkt , helaas door reorganisatie mijn functie is weg bezuinigd .Wil ik graag eennieuwe start maken in de bloemen wereld…ga een omscholing doen , deze ketting is dan echt het begin van een nieuwe start.


Door Ingrid op 18 december 2015

Wat een toeval !
Ik ben op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn man.
We zijn eind december 23 jaar getrouwd en hij is over een paar weken jarig.
Zijn voornaam is Mos !


Door Nelleke op 22 december 2015

Leuk en zeker toevallig! Naar jullie ga ik er een opsturen!


Door Belinda op 18 december 2015

Ik zou hem voor mezelf willen hebben, omdat ik dit jaar veel heb overwonnen. Ik ben gelukkig zo goed als van mijn paniekaanvallen af. En sinds 2 maanden mag ik het leukste beroep uitoefenen dat er bestaat, als hulpbloemist.
Voor jou hele fijne dagen en ik geniet echt van jouw video’s.


Door Monique Landskroon op 18 december 2015

Ik vind dat ik zelf zo’n fantastische ketting verdien.
Sta altijd voor iedereen klaar en voel mij dan ook net een mantelzorger, waardoor ik mij zelf wel eens wil vergeten.


Door Gusta Hansen op 18 december 2015

Ik wil deze ketting schenken aan mijn buurvrouw Denise Vanempten(ook lid).
Toen min man overleden is hebben zij mij opgevangen en gesteunt.
Heel veel dank hiervoor Denise van Gusta


Door Hennie Dinkelman op 18 december 2015

Hoi nelleke, ik ben dol op mosjes en sieraden. Zelf werk ik met veel passie in een bloemenwinkel en ik denk dat ie me mooi zal staan als ik bloemen en planten verkoop met zo’ n mooi halssieraad om! ( en gratis reclame voor ” spruitje”)


Door Corrie op 18 december 2015

Wat een originele ketting. Graag zou ik hem aan mijn zus schenken. Zij moet voor darmonderzoek naar het ziekenhuis. Mijn mijn heeft uitgezaaide prostaatkanker, maar mijn zus zou de ketting dragen en er erg blij mee zijn.


Door matty de jager op 18 december 2015

Heel mooi zo, n ketting misschien een mooi kadotje voor mijn 65 verjaardag afgelopen okt en ons 40 jaar huwelijk


Door ans op 18 december 2015

mooi het is mooi Nelleke ik wens je sterkte met de laatste lootjes en de beste wensen voor 2016


Door Riek de Brouwer op 18 december 2015

Heel mooi Nelleke, zou mooi staan op mijn nieuwe kleding, Gr. Riek


Door Judith op 18 december 2015

Ik zou graag kans maken op zo’n gave ketting om deze aan mijn moeder te geven, omdat ze er altijd voor me is ervoor me klaar staat. Ook als ik lange dagen maak in de bloemenwinkel staat er altijd een warme maaltijd voor me klaar. Daarom dus ;D


Door Rikie op 18 december 2015

Leuke decoratie! Zou het graag geven aan iemand die dit heel erg verdient!!!


Door Joke op 18 december 2015

Hoi Nelleke, Wat het een leuke ketting.
Die zou leuk graag aan mijn nichtje geven die ziek is zij heeft Dystrofie en zit nu in een rolstoel.
Een klein mooi opkikkertje voor haar.
Succes met de verloting.


Door adry van Heyningen op 18 december 2015

Lieve Nelleke
Wat een mooi gebaar zo voor de kerst. Ik zou de ketting schenken aan mijn jongere zus die van de trap is gevallen en daarbij haar rug heeft gebroken. Als kostwinster ( haar man is chronisch ziek) heeft ze nu op haar werk een aparte stoel en een apart bureau gekregen om haar werk te kunnen doen. Ze heeft een paar zware jaren achter de rug en moet na het werk nog veel rusten. Ondanks het feit dat ze nu ook meer productie moet draaien zet zij flink haar schouders eronder. Ik bewonder haar enorm!


Door Nelleke op 22 december 2015

Zo dat lijkt me inderdaad heel zwaar! Jij mag een ketting aan haar geven, dat heeft ze wel verdient!!


Door Bea Schievink op 18 december 2015

Hai Nelleke,

Wat een super leuke actie. Ik zou hem aan mijn vriendin willen ander geven, omdat hoewel ze zelf bij de voedselbank loopt. haar laatste stuk brood of wat ook over heeft voor een ander.
Hierbij wens ik iedereen een hele fijne kerst en een gelukkig en gezond 2016.


Door Carla Wortman op 18 december 2015

Hallo Nelleke, nog maar pas je site en video’s ontdekt, er gaat een wereld voor me open! Wat een inspiratiebron!
Ik zou deze prachtige decoratie graag aan mijn gast van de zonnebloem geven, zij staat zo positief in het leven, terwijl zij al zo veel heeft meegemaakt en… Zij is stapelgek op bloemen, planten en bloemschikken! Groetjes Carla


Door marlies op 18 december 2015

Heel leuk. Dat is weer eens wat anders. 😉


Door riet op 18 december 2015

hoi Nelleke wat een mooie ketting
mooi kerstgebaar
prettige kerstdagen en een gezond 2016


Door Jannie op 18 december 2015

Hoi Nelleke,
ik zou m graag voor mezelf willen winnen…
Bijzondere dingen daar houd ik erg van!
Met zo’n uniek sieraad & puur natuur…prachtig!!!


Door riet schellekens op 18 december 2015

ik vind het een heel mooi gaaf flesje ik zou het graag voor mij dochter willen hebben na een moeilijke piriode..fijne feestdagen en een goed 2016


Door elly slangen op 18 december 2015

die zou ik graag willen voor min kleindochter


Door Elsabet op 18 december 2015

Hallo Nelleke,
Prachtig ketting!!
Groetjes Elsabet.


Door mia ottenheijm op 18 december 2015

Ik zou graag dit willen schenken aan mijn dochter omdat ik super trots op haar ben en maar 1 dochter heb als wandering dat het een super meid is


Door Sita op 18 december 2015

Als je niet altijd alles wilt hebben wat een ander heeft. Dan ben je in het bezit van het mooiste dat er bestaat. TEVREDENHEID.


Door Nelleke op 22 december 2015

Mooie gedachte! Heel rustgevend 🙂


Door Lex op 18 december 2015

Ik zou hem graag willen schenken aan een collega, omdat zij, na het overlijden van mijn vrouw, er altijd voor mij is. Ik kan bij haar mijn verdriet delen en zij staat regelmatig op de stoep om even een bak thee. Dat terwijl ze zelf ook een druk gezin heeft en gezondheidsklachten.


Door Charlotte Speck op 18 december 2015

Nelleke.
Mijn wens voor Allen is eenvoudig en klein
Gelukkig te leven
Er voor Elkaar zijn.

Gelukkig Nieuwjaar.

Een mooi Nieuw Levens


Door Charlotte Speck. op 18 december 2015

Nelleke.
Mijn wens voor Allen is eenvoudig en klein.
Gelukkig te leven .Er voor Elkaar zijn.


Door Ingrid op 18 december 2015

Hoi Nelleke, ik zou de ketting graag aan mijn tweelingzus willen geven. Zij heeft een lange en zware ziekte geschiedenis, maar blijft positief en heeft altijd oog voor anderen. Ze staat altijd voor anderen klaar die haar aaandacht nodig hebben


Door Diane Vandersmissen op 18 december 2015

Het zijn inderdaad mooie en unieke hebbedingetjes.
Wij hebben van U al zoveel mooie bloemschikdingen gekregen, dat ik dat kettinkje aan
jullie wil schenken Nelleke als geluksbrengertje voor je kleine unieke babytje dat er gaat aankomen in 2016.
Nog een fijne Kerst en een heel gelukkig en gezond 2016.
Diane Vandersmissen.


Door Nelleke op 22 december 2015

Wat super lief van je Diane! Ik heb er ook eentje gekregen van meneer Spruitje, dus deze mogen allemaal naar een ander!


Door Esther Verbeek op 18 december 2015

Hoi Nelleke, wat supergaaf!!! Ik zou hem graag zelf dragen, ons zoontje vecht al 4 jaar tegen een hersentumor en we houden beide erg van bloemen en de natuur. Hij wil mij ook altijd helpen als ik iets met bloemen maak. Zou een mooi symbool voor ons beiden zijn!


Door Nelleke op 22 december 2015

Hoi Esther, dat lijkt me een heel moeizaam gevecht voor jullie allemaal. Ik ga een kettinkje naar jullie opsturen en wens jullie enorm veel sterkte!


Door Esther op 22 december 2015

Dank je! Ik ben er heel blij mee!


Door Annemarie op 18 december 2015

Allereerst wens ik je heel veel succes met je zwangerschap en hoop voor jullie dat alles goed zal verlopen en je een prachtige baby mag krijgen.
Ben erg blij dat ik je deze mail nog kan schrijven want na een verkeerde diagnose en de alertheid van mij zelf om te zeggen het gaat niet goed, en een second opinion te hebben gevraagd, heeft dit waarschijnlijk mijn leven gered.
Hoop dat degene die deze hanger van je ontvangt hier heel veel kracht uit kan putten.
Een heel goed en gezond 2016 voor iedereen.


Door Diana Martens op 18 december 2015

Wat mooi om zo’n stukje natuur bij je te kunnen dragen. Zo fragiel en toch zo sterk. Lijkt me geweldig. En het herinnert me aan de kerstvakanties die ik als kind had. Ik was altijd op zoek naar nieuwe planten in de natuur. Maar in de winter was er weinig te vinden. Dus heb ik een hele kerstvakantie mosjes verzameld. En dan met de Heimans geprobeerd er een naam bij te zoeken. Een heerlijke kerstvakantie, in de natuur en de geur van mos. Dat komt er bij me op als ik dit sieraad zie.


Door Nelleke op 22 december 2015

Dat is een hele mooie herinnering! Dat je die nog maar lang mag koesteren. Je krijgt een kettinkje Diana!


Door Lida Ploeg op 18 december 2015

Hoi Nelleke, wat even geweldige Leuke ketting. Heel apart. Vanuit Australie wil Ik meedoen voor een kansje om de ketting Te winnen, voor mijn nicht in NL. Ze houd heel veel van natuur, vaak gewandelt in de duinen, samen met haar zieke man. Hij is nu na een week in ziekenhuis , were thuis, deze keer met zuurstof vles.


Door maria hoogveld op 18 december 2015

Zoveel redenen om aan te geven waarom ik de ketting met het mosje graag zou winnen.
Ik ben alleen maar dankbaar dat ik oma mag worden en dat mijn zus haar kanker heeft weten te overwinnen. Ik hoop het geluk te hebben om er een te winnen!


Door Marleen Van Hove op 19 december 2015

Supermooi!!!!!Superleuk idee!!!!!Maar als ik de reakties lees zinkt de moed om er eentje te winnen mij in de schoenen, ik en mijn famillie zijn gezond en gelukkig…..geen problemen….wens jou en iedereen die dit leest fijne kerstdagen!!!!!en hoop stiekem er toch eentje te winnen……


Door Nelleke op 22 december 2015

Hoi Marleen, niet alleen ziek of zwak verdienen een opkikker! Ook mensen bij wie het gewoon allemaal heel goed gaat, daar doe je toch ook je best voor! Gefeliciteerd ik ga je er een opsturen!


Door Sanderken op 19 december 2015

Gewoon onder we elke dag een nieuwe mogelijkheid krijgen om er te mogen zijn


Door Janny Kos op 19 december 2015

Deze zou ik voor mijn schoonzusje Wilma willen. Zij heeft het nu heel moeilijk, omdat mijn zwager kanker heeft met allerlei complicaties, die je niet zou bedenken. Elke keer gaan ze er weer voor, en elke keer komen ze weer een hobbel tegen. Dit geschenk zou haar zeggen: wij denken met z’n allen aan jullie.
Voor haar verjaardag heb ik een mooi stuk bij je moeder gehaald voor hen samen.


Door Denise Vanempten op 19 december 2015

Door:Denise:
Mijn wens voor allen:
<

Door Denise
Mijn wens voor allen;
"Liefde,Vriendschap,Geluk"
en voor ELKAAR zijn
DENISE en buurvrouw GUSTA


Door Paula op 19 december 2015

✨hoi Nelleke✨

Jij bent in mijn (Kerst) gedachte,want je hebt er best veel werk mee om uit dat ontzettend grote aantal inzendingen 5 winnaars te kiezen.Veel succes ermee.
Tot slot wens ik jou,Nelleke,Alex en…?…fijne feestdagen toe.?????Paula.


Door bertine loor op 19 december 2015

Heel apart, ik zou het leuk vinden om te winnen om da ik al 30 jaar in de bloemen werk en jij altijd weer nieuwe inspiratie geeft met je mailtjes.


Door mirjam op 19 december 2015

Ik wil heel graag de ketting aan mijn zus geven, haar zoon (36) jaar is met de motor verongelukt .Verdere uitleg hoef ik niet toe te voegen je kunt wel nagaan hoe mijn zus en haar man de feestdagen door moeten komen


Door Anja Noorlander op 19 december 2015

Na een heel zwaar jaar, had ik gehoopt dat er licht zou komen in mijn privesituatie , maar helaas, vrijdag gehoord dat het nieuwe jaar iig weer zwaar zal beginnen. Het mosje een stukje natuur, als ik dat dicht bij mijn hart kan dragen, geeft dat misschien toch een beetje rust, het is immers de kracht van de natuur.


Door Marian op 20 december 2015

Hallo Nelleke
Ik zou deze hanger aan mijn schoonzusje willen geven. Hebben momenteel heel veel ellende lichamelijk is ze momenteel een wrak en financieel zitten ze in de schuldsanering. Dus een klein beetje blijdschap en een opkikkertje is meer dan welkom. Ik wens jou en je familie hele fijne feestdagen en een heel mooi Nieuwjaar.


Door Thea Oegema op 20 december 2015

De ketting is prachtig.Ik heb maar één wens en dat is vrede voor iedereen. En laten we bij ons zelf beginnen en niet gelijk oordelen.. ❤️


Door Hanna op 20 december 2015

Als ik me los kan maken van iedere verwachting, dan groeit vanbinnen mijn hoop
Als ik me los kan maken hoe ik een beter mens zou moeten zijn, dan groeit mijn vrede.
Als ik me los kan maken van spijt en schuldgevoel, dan groeit vanbinnen mijn liefde.
Dat iedereen daarvan iets mag ervaren, al is het maar af en toe, dat is mijn kerstwens voor jou en eigenlijk iedereen…..die het flesje ook zo geweldig hoopvol, vredig en liefdevol vindt !
Mooie, liefdevolle en vredige feestdagen.
Hanna


Door Anneke Rooks op 20 december 2015

Mijn kerst gedachte is,dat je gezond en gelukkig mag blijven.
Dat ik nog veel meer groene inspiratie mag krijgen,om de mooiste creatie.s te mogen maken.
Het begin zit al in die super mooie hanger.


Door Janny Haasakker op 20 december 2015

Mijn kerstwens is dat er medicijnen gevonden om kanker te genezen. Ik heb zelf borstkanker gehad. Na 26 bestralingen, 5 chemokuren en 10 jaren verder gaat het nog steeds goed met mij. Begin volgend jaar de laatste controle. Het zou leuk zijn als ik deze periode kan afsluiten met dit hele mooie hangertje.


Door Bianca op 20 december 2016

Ik wil graag in aanmerking komen voor dit mooi stukje handwerk. Ik ga dit dan schenken aan mijn moeder, die pas heeft gehoord dat ze longemfyseem heeft en wel een beetje geluk in een flesje kan gebruiken. Liefs bianca

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.