Zomeraanbieding Unieke Workshop meer dan 50% korting!
05 augustus 2011 

Zomeraanbieding Unieke Workshop meer dan 50% korting!

WielObjectWat is er leuker dan creëren en creatief bezig zijn?? Ik weet het niet..! Wat ik wel weet is dat ik de super originele ‘workshop in a box’ in de uitverkoop heb gezet! Gewoon omdat ik er zin in had en ik denk dat ik jou er een enorm plezier mee kan doen! Workshop in a box is zeg maar een doe-het-zelf pakket waarbij alle benodigdheden in een doos zitten, inclusief een uitgebreide handleiding én zoals je van me gewend bent een duidelijke video waarbij ik alle handelingen stap voor stap laat zien en er uitleg bij geef. Zo kun je zelf dit mooie object maken en ervan genieten zo lang als je wilt! Die mooie witte Gloriosa die er  in zit is namelijk van zijde!

Klik hier zodat je wat meer informatie kunt lezen over dit gave ‘WielObject’ en je kunt hier ook meteen bestellen! Ik heb er nog maar 20 dus denk er niet te lang over na: op=op..!

Deze concepten zal ik steeds meer gaan ontwikkelen omdat ik merk dat er erg veel vraag naar is. Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom mensen het heerlijk vinden om creatief bezig te zijn en dat hoef ik hier op dit blog niet te vertellen omdat iedereen hier ontzettend creatief is! Toch zijn er ook veel redenen waarom mensen er niets mee doen…

  • Ik heb het te druk
  • Geen zin om alle spullen in huis te halen
  • Geen idee wat ik wil maken
  • Geen idee hoe ik moet beginnen
  • Geen zin om naar zo’n avond te gaan met 20 workshoppende vrouwen
  • Geen vervoer om naar die workshop avonden te gaan
  • Het valt nooit op een avond dat ik kan
  • Het word toch nooit zoals ik het wil omdat ik de juiste spullen niet kan vinden
  • en ga zo nog maar even door….

Super zonde toch? En ik vind het ook heel begrijpelijk! Daarom is dit idee geboren! Heb je nog geen kennis gemaakt met deze doe-het-zelf workshop?  Dan is dit bij uitstek het goede moment om creatief aan de slag te gaan met deze leuke korting!

Maak het thuis, op een moment dat het jou uitkomt!

Voor meer informatie klik hier!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen